Okončana talačka kriza u Teksasu: Otmičar izašao mirno sa majkom, prije toga ranio tri policajca
Foto: AP

Pregovori trajali duže od 16 sati

Okončana talačka kriza u Teksasu: Otmičar izašao mirno sa majkom, prije toga ranio tri policajca

Situacija s taocima u Teksasu mirno je okončana, kada su muškarac i njegova majka izašli iz kuće u blizini Ostina, gdje su dan ranije tri policajca ranjena.

Muškarac koji je u svom domu u teksaškom gradu Sidar Park kao taoce od juče držao tri člana svoje porodice i ranio trojicu policajaca koji su upućeni na lice mjesta, prethodno je na slobodu pustio svog brata i sestru, prenosi Tanjug.

Policija Sidar Parka saopštila je na Twitteru da su muškarac i njegova majka "mirno izašli iz kuće" oko 9.00, prenosi AP.

Poslije ranjavanja pripadnika organa reda, policija je sa zabarikadiranim muškarcem pregovarala više od 16 časova, a na slobodu je danas pušten i porodični kućni ljubimac.

"Naš tim za pregovore obavljao je izvanredan posao tokom čitave noći", rekao je šef policije, dodajući da su dvojica ranjenih policajaca puštena kući iz bolnice poslije ukazane medicinske pomoći, dok je treći podvrgnut operaciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.