Crnogorski kvartet za ''drim tim''!
Crnogorski kvartet za ''drim tim''!

Pro Reko:

Crnogorski kvartet za ''drim tim''!

Pro Reko pravi novi ''drim tim'', a snovi o dominaciji na italijanskoj i evropskoj vaterpolo sceni ne idu bez Crnogoraca – nakon dogovora sa Aleksandrom Ivovićem, te ponude upućene Mlađanu Janoviću, bogati gazda Gabrijele Volpi riješen je da u klub iz predgrađa Đenove dovede i Nikolu Janovića i Borisa Zlokovića, saznaje Arena!

Mlađan je sa Savonom praktično bio dogovorio nastavak saradnje na još dvije sezone, ali su ponude Reka i Barselonete uticale da vjerovatno promijeni planove. Stariji Janović, Nikola, je prije nekoliko dana kontaktiran, od strane Volpija, koji mu je predočio plan da zajedno sa bratom bude dovden za utakmice Lige šampiona.

Rasplet će se znati za dva-tri dana, zavisno od razgovora kapitena naše reprezentacije sa upravom Juga i mogućeg ostanka u dubrovačkom klubu. Sa Gruža bi u Italiju mogao i Maro Joković, koji bi, kako je planirano u Pro Reku, sa Lekom Ivovićem popunjavao kotu stranaca i za domaće prvenstvo.

Za kraj, ali ne i manje bitno- Volpi ima veliku želju da u predgrađe Đenove vrati vjerovatno najboljeg centra svijeta Borisa Zlokovića, koji je poslije odlaska iz Reka, prethodne sezone, igrao za Radnički, sa kojim je osvojio Kup Evrope. Ono što bi moglo pokvariti planove čelnom čovjeku italijanskog giganta je činjenica da je Zloković zainteresovan da ostane u Kragujevcu, za šta postoji sasvim realna mogućnost.