Elizabet Debicki glumi princezu Dajanu u petoj i šestoj sezoni
Elizabet Debicki

Elizabet Debicki glumi princezu Dajanu u petoj i šestoj sezoni "Krune"

Elizabet Debicki će igrati britansku princezu Dajanu u petoj i šestoj sezoni Netfliksove serije "Kruna" (The Crown), objavio je Netfliks.

Debicki će se pridružiti novoj glumačkoj postavi u seriji među kojima će da budu Imelda Stonton kao kraljica Elizabeta Druga, Lezli Menvil kao princeza Margaret i Džonatan Prajs kao princ Filip. Stonton nasleđuje Oliviju Kolman i Kler Foj u ulozi kraljice Elizabete.

Ema Korin igra Dajanu u predstojećoj četvrtoj sezoni ove popularne drame, ali Debicki će da preuzmu ulogu za, kako se sa sigurnošću očekuje, najdramatičnije dijelove za taj lik, prenosi Beta.

Očekuje se da će sezone pet i šest biti poslednje za tu seriju. Za sada nije objavljen datum za premijeru četvrte sezone.

"Duh princeze Dijana, njene reči i dijela žive u srcima mnogih. Istinska je privilegija i čast da se pridružim ovoj izvanrednoj seriji koja me je potpuno osvojila od prve epizode", napisala je Debicki na Tviteru.

Debicki je 29-ogodišnja australjiska glumica viđena kao zvijezda u usponu posle pojavljivanju u filmu "Widows" (Udovice) od Stiva Mekvina. Ona takođe igra glavnu ulogu u novom trileru Kristofera Nolana "Tenet". Igrala je i u "Velikom Getsbiju", "The Burnt Orange Heresy" i filmu "Čuvari Galaksije dva".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.