Snežana Đurišić izgubila 21 kilogram, dva mjeseca jela lubenice i pila sokove od povrća
Snežana Đurišić

Snežana Đurišić izgubila 21 kilogram, dva mjeseca jela lubenice i pila sokove od povrća

Snežana Đurišić često je isticala javno da je sklona gojenju. Međutim, čim povede računa o ishrani i malo se pozabavi fizičkoj aktivnosti, ona brzo izgubi kilograme.

Pjevačica je otkrila kako je smršala 21 kilogram tokom devedesetih, kada je živjela u Americi, te je toplo preporučila svim mlađim osobama iz sopstvenog iskustva.

“Devedesetih godina dok sam živjela u Americi, oslabila sam 21 kilogram tako što sam skoro dva mjeseca jela samo lubenice i pila sokove od povrća. Preporučujem ovaj način mršavljenja mlađoj generaciji”, rekla je pjevačica.

Folkerka je nedavno u razgovoru za portal Nova.rs ispričala kako održava kilažu i kako se čuva od koronavirusa.

“Održavam svoj imunitet i čuvam zdravlje kroz zdravu ishranu, vitamine, suplemente i redovnu  rekreaciju. I koliko je važno da se čuva naše fizicko zdravlje, isto toliko je važno i održavati mentalno zdravlje, kroz hobije koji nam prijaju, aktivnosti koje nas čine srećnim i u kojima uživamo i kroz jednu nježnu blagost prema sebi i drugima, pogotovo sada kad okolnosti na svakom koraku testiraju naše snage. Sigurna sam da će i ovo proći i da ćemo iz ovog čudnog vremena izaći pametniji, otporniji i umjereniji. Do tad želim svima mir i dobro zdravlje”, rekla je Đurišićeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.