Novorođenče pronađeno u torbi, traga se za roditeljima
Ilustracija

Novorođenče pronađeno u torbi, traga se za roditeljima

Novorođenče muškog pola jutros je pronađeno u torbi u Živinicama, a policija traga za roditeljima koji su ga ostavili.

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je kazala da je jutros oko 6.30 časova Policijska stanica Živinice zaprimila dojavu da je u ovom gradu pronađeno muško novorođenče.

Kapidžić je precizirala da je novorođenče pronađeno u torbi te da je o slučaju obavješten i Centar za socijalni rad u Živinicama, zbog poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti.

Beba je zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.