Pribilović: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma

Građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u našem gradu tokom prethodna dva mjeseca, kazala je Suzana Pribilović, kandidatkinja za odbornicu sa liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović-DPS, SD, Crnogorska, LP" .

"Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledzija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana", poručila je Pribilović.

Kako je navela bivša vlast u Budvi je čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu.

Dodajući da se pokazalo da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a.

"Nespremna da se suoči sa posljedicama nastalim smjenom vlasti, naša politička konkurencija danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom - da podijele bratstva, kumove i rođake. Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu. Javno su se narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše. Poštovani građani, kolektivno ne smijemo dozvoliti da to valorizuju. Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana. Zato 30. avgusta, odlučno: ”Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović - DPS, SD, Crnogorska, LP", zaključuje Pribilović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.