Posjetio Stari Aerodrom i Konik

Đukanović: Pred nama su izbori od istorijske važnosti, očekujemo ubjedljivu pobjedu

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore posjetio je Stari Aerodrom i Konik.

Kako je saopšteno iz DPS-a sastanku su prisustvovali predsjednik Odbora Glavnog grada Časlav Vešović, član Predsjedništva i gradonačelnik Ivan Vuković, član Predsjedništva i koordinator za Konik Predrag Bošković, potpredsjednik odbora Glavnog Grada Aleksandar Čađenović, kandidatkinja sa poslaničke liste „Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović“ Daliborka Pejović.

Đukanović je kazao da Demokratska partija socijalista ima tradicionalno izuzetnu podršku u ovim djelovima Glavnog grada i da je ubijeđen da će tako biti i ovog puta, uz očekivanje da će biti ostvaren najbolji rezultat do sada.

On je istakao da su pred nama veoma važni izbori i da je uvjeren u odlučnost većinske Crne Gore da ne dozvoli da bude srušeno sve ono što su dostignuća koja su ostvarena u prethodnim decenijama.

"Očuvan je mir i učvršćen međunacionalni sklad, izbjegnuto NATO bombardovanje, obezbijeđeno ekonomsko dostojanstvo i obnovljena država, Crna Gora je postala članica NATO i otvorila sva pregovaračka poglavlja za članstvo u EU, zabilježen ekonomski rast i demokratski razvoj", rekao je Đukanović.

Istakao je da je Demokratska partija socijalista pokazala da ima viziju te da smo danas na korak od ostvarenja još jednog krupnog cilja, članstva Crne Gore u Evropskoj uniji, na putu dostizanja evropskog kvaliteta života građana.

Zbog svega navedenog, Đukanović je podsjetio na važnost izbora i istakao očekivanje pune posvećenosti svih koja će omogućiti da Demokratska partija socijalista i dalje vodi Crnu Goru putem napretka i osvarenja naših nacionalnih interesa.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.