Poboljšani uslovi života u Đačkom internatu u Šavniku
Foto: MPRR

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Poboljšani uslovi života u Đačkom internatu u Šavniku

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD), poboljšalo je uslove stanovanja i života u Đačkom internatu u Šavniku, što predstavlja nastavak brige Vlade o mladima i njihovom školovanju.

"Na ovaj način, stvoreni su uslovi da školske dane i vrijeme koje učenici Srednje poljoprivredne škole provode u ovom objektu, odvojeni od svojih porodica, bude prikladnije i lagodnije za život", istakli su iz Ministarstva.

IMG8a137cb4070d318d6242a4ede1818819V

Kako su kazali, ovom investicijom vrijednom 10.000eura, adaptirane su 4 spavaće sobe, kupatila i vrata od zajedničkih prostorija.

"Blagovremenom reakcijom predstavnika Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Obrazovnog centra iz Šavnika i opštine Šavnik đaci koji će ove godine koristiti prostorije internata imaće poboljšane uslove stanovanja i spremno dočekati novu školsku godinu, na zadovoljstvo, kako djece, tako i njihovih roditelja", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.