U Pljevljima nađena mrtva beba, ispituje se uzrok smrti
Ilustracija

U Pljevljima nađena mrtva beba, ispituje se uzrok smrti

Pljevaljsko tužilaštvo ispituje uzrok smrti novorođenčeta koje je pronađeno prije tri dana. U tužilaštvu, osim potvrde da je tijelo bebe poslato na obdukciju, druge detalje ne želeda otkriju, piše Dan.

"U Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela bebe, 11.8.2020. godine. Tijelo bebe je poslato na obdukciju, a u toku je prikupljanje svih podataka i informacija neophodnih za donošenje odluke da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koja se goni po službenoj dužnosti", navode iz tužilaštva.

Iz pljevaljskog tužilaštva, za Dan, u ovoj fazi postupka nijesu mogli saopštiti više detalja o događaju.

Međutim, list nezvanično saznaje da je prije nekoliko dana u pljevaljsko porodilište primljena žena u izuzetno teškom stanju. Odmah po njenom prijemu, ljekari su konstatovali da je njeno zdravstveno stanje veoma ozbiljno, da je u međuvremenu izgubila velike količine krvi i u jednom dužem periodu bila je bez svijesti.

Nakon ukazane pomoći i upućivanjem na dalje liječenje ljekari su posumnjali da je pomenuta pacijentkinja prije toga imala spontani ili redovni porođaj.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je potom pronašla beživotno tijelo bebe, piše Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.