Miljan Mugoša imenovan za generalnog direktora Generalnog direktorata za multilateralne poslove
Ministarstvo vanjskih poslova

U Ministarstvu vanjskih poslova

Miljan Mugoša imenovan za generalnog direktora Generalnog direktorata za multilateralne poslove

Miljan Mugoša, sin nekadašnjeg gradonačelnika Podgorice, Miomira Mugoše, imenovan je za generalnog direktora za Generalnog direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova, saopšteno je iz Vlade.

Miljan Mugoša je ranije radio u diplomatskom predstavništvu Crne Gore u Argentini. On je pokrivao i funkciju direktora Direkcije za ekonomsku i kulturnu diplomatiju. 

Miljan Mugoša je ranije osuđen na šest mjeseci uslovno zbog napada na novinarsku ekipu Vijesti. Njega je tada ministarstvo povuklo sa funkcije u ambasadi u Sjedinjenim Američkim Državama, podsjeća portal Pobjede.

Za generalnog direktora Direktorata za projekte od kapitalnog značaja za kulturu i promociju i razvoj kreativnih industrija u Ministarstvu kulture danas je postavljen Aleksandar Pavićević.

"Za generalnog direktora Generalnog direktorata za multilateralne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova, postavljen je Veljko Milonjić. Za generalnog direktora Generalnog direktorata za konzularne poslove i dijasporu u Ministarstvu vanjskih poslova, postavljen je Branislav Karadžić", saopšteno je iz Vlade. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.