Od 19. avgusta MA obnavlja avio-liniju sa Srbijom
Ilustracija

Od 19. avgusta MA obnavlja avio-liniju sa Srbijom

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), obnoviće od srijede avio-liniju sa Srbijom.

„Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji Covid-19 pokaže svoj društveni značaj i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od srijede“, navodi se u saopštenju MA.

MA će, kako su kazali, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

„Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 eura do 119 eura, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta“, objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

„Kao i do sada, nacionalni avio-prevoznik će poštovanjem svih protokola zaštite Svjetske zdravstvene organizacije (STO) propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbjednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.