'Crno na bijelo'

"Odluka NKT-a da u ovom trenutku otvori granice kontinuirano politička"

Odluka transmisionog tijela Vlade Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), da od sjutra otvori granice prema Srbiji, Bosni i Hercegovini, Albaniji i Makedoniji potvrđuje da je vlast izborima koji predstoje podredila apsolutno sve, pa i turističku sezonu od čijeg uspjeha zavise mnoge crnogorske porodice, ugostitelji i privrednici, ocijenili su danas iz koalicije „Crno na bijelo“.

Oni tvrde da su opravdane njihove tvrdnje od prije par dana kada su kazali da se NKT rukovodi politikom vladajuće partije u odlučivanju i da je to u suštini parapolitičko tijelo Demokratske partije socijalista.

Kako kažu „da je među nadležnima bilo onih koji vide dalje od lične koristi, do ove odluke je moglo doći mnogo ranije, kada se još nešto i moglo spasiti sa turističkom sezonom koja je generator cijele crnogorske privrede“.

,,Ovako jasno je da NKT nije uspio ni da sačuva sezonu ni zemlju od koronavirusa. Postavlja se pitanje da li se vlast hvata za posljednju slamku spasa da izvuče turističku sezonu ili svoj procenat na izborima žele da jeftinim trikovima povećaju dovođenjem glasača iz susjednih država. Jedno je sigurno – izbori u Crnoj Gori pod ovim režimom su već odavno turistička atrakcija“, zaključili su iz koalicije Crno na bijelo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.