Bečić obišao Andrijevicu, Bijelo Polje, Berane, Plav: Nije važno kako se ko zove, nego kakav je čovjek

Bečić obišao Andrijevicu, Bijelo Polje, Berane, Plav: Nije važno kako se ko zove, nego kakav je čovjek

„Karavan mira“ predvođen liderom koalicije „Mir je naša nacija“, Aleksom Bečićem, u poslednja dva dana obišao je opštine Bijelo Polje, Berane, Andrijevicu, Plav kao i gradsku opštinu Golubovci.

"U neposrednom razgovoru sa hiljadama građana Bečić je istakao značaj širenja politike pomirenja i zajedništva, koja je najveći neprijatelj i trnu oku DPS autokratskoj vlasti. Lider koalicije je predstavio konkretna programska rješenja koja daju odgovor na nagomilane ekonomske probleme sa kojima se suočavaju građani", saopšteno je iz koalicije "Mir je naša nacija".

Bečić je tokom posjete Bijelom Polju razgovarao sa mještanima Ravine rijeke, Tomaševa, Pavinog polja i predstavio im Program koalicije sa posebnim akcentom na razvoj sjevera naše zemlje. U razgovoru sa građanima posebno je naglasio potrebu za brisanjem svih razlika na kojima počivaju vještački uspostavljene podjele.

“Nije važno kako se ko zove, nego kakav je čovjek, komšija i prijatelj” – istakao je lider koalicije i dodao da je danas više nego ikada važno da se ne osvrćemo na podmetanja i provokacije onih koji žive i decenijama opstaju na podjelama.

Prilikom posjete Beranama „Karavan mira“ je, osim centra grada, obišao i naselja Ržica, Hareme, Budimlja, Police, Dolac, Lužac, Pešca i Luge, gdje je razgovarano sa velikom brojem Beranki i Beranaca koji su izrazili veliku podršku koaliciji koju predvodi Aleksa Bečić.

Kako je saopšteno, građani Berana su svjedoci stručnosti i sposobnosti funkcionera Demokrata koji pošteno i odgovorno vrše vlast u ovom gradu i koji su garant opšteg društvenog prosperiteta nakon izvjesnog preuzimanja vlasti na državnom nivou.

“Naši funkcioneri, a to smo potvrdili u svim opštinama gdje vršimo vlast, rade za platu i ni centa mimo plate, pošteno, odgovorno i posvećeno” – zaključio je Bečić.

Nakon posjete Beranama „Karavan mira“ se zaputio prema Andrijevici, opštini koju je kako se navodi u saopštenju koalicije.DPS politika vidno uništila, opustošila i osiromašila. Lider koalicije je, ohrabren podrškom građana Andrijevice, izrazio uvjerenje u izuzetno pozitivan izborni rezultat na lokalnim izborima u ovoj opštini, ali i u sigurnost u pobjedu opozicionih političkih snaga nad prevaziđenom politikom mržne, razdora i podjela koju generiše DPS.

karavan1

Prilikom posjete Plavu Bečić je u razgovoru sa velikim brojem građana posebno naglasio da je pomirenje braće, rođaka, prijatelja i kumova pretpostavka stabilne države i ekonomskog prosperiteta. Posebno se osvrnuo na danonoćno praćenje, presretanje i kažnajvanje karavana mira.

“Oni to ne rade zbog saobraćaja, već zbog natpisa koji vide na autobusu. Zbog poruke koja razara njihove redove, jer pomirenje smeta onima koji su navikli da zavađaju braću, prijatelje kolege i komšije. Ali, ništa nas neće zaustaviti u namjeri da pomirimo i oslobodimo Crnu Goru” – zaključio je Aleksa Bečić.

Tokom jučerašnjeg dana Bečić je obišao građane u Zetskim naseljima Bijelo Polje, Berislavci, Mahala, Ljajkovići, Balabani i Mataguži. Građani su jednoglasni u konstataciji da DPS pokušava da plasira lažna istraživanja kako bi zaustavio rapidan rast rejtinga koalicije “Mir je naša nacija” koji je vidljiv na svakom koraku, čime još jednom pokazuje slabost i strah od izvjesnog izbornog poraza.

"„Karavan mira“ će narednih dana obići svaku opštinu i svako naselje u Crnoj Gori, a funkcioneri i lider koalicije „Mir je naša nacija“ maksimalno su otvoreni i raspoloženi za razgovor sa građanima. S tim u vezi, pozivamo sve građane da slobodno zaustave autobus, kako bismo porazgovarali, razmijenili mišljenja, ali i kako bismo građanima uručili prigodne promo poklone kao uspomenu na taj susret", saopšteno je iz koalicije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.