CKM: Kreće terenska kampanja akcije

CKM: Kreće terenska kampanja akcije "Glasaj za Crnu Goru"

Crnogorska kulturna mreža(CKM) obavijestila je građane Crne Gore da od subote kreće terenska kampanja akcije "Glasaj za Crnu Goru" koja podrazumijeva razgovore sa građanima dijeljenje pisama, crnogorskih zastava i promo poklona.

Potrudiće se kako kažu da obiđu što više gradova i da razgovaraju sa što većim brojem građana kojima žele da približe značaj predstojećih parlamentarnih izbora za Crnu Goru.

"Od građana ćemo tražiti da svoj glas daju državotvornim partijama kako na vlast ne bi došli politički subjekti za koje je Podgorička skupština praznik.Ono što želimo da posebno istaknemo  jeste da ova kampanja ima isključivo za cilj da se ne uruše tekovine 21. maja i da nije finasirana od strane bilo koje političke partije. Vjerujemo da će i građani Crne Gore kada pročitaju pismo koje ćemo im uručiti shvatiti suštinu kampanje i našu namjeru za njenu organizaciju. I pored našeg javnog poziva da nam se u realizaciji akcije priključe patriotske organizacije da zajednički branimo Crnu Goru nijedna od njih se nije odazvala, očito da ne postoji spremnost da se stane na crtu političkim partijama koje žele da Crna Gora izgubi slobodu kao što je to bio slučaj 1918.godine", kažu iz CKM-a.

Ističu da će sve svoje raspoložive kapacitete uložiti da što više građana dobije poruku kampanje "Glasaj za Crnu Goru".

"Nadamo se da ćemo ovom akcijom dati doprinos da se nakon parlamentarnih izbora ne dovede u pitanje crnogorska nezavisnost i da se nikad više o Crnoj Gori ne odlučuje izvan njenih granica", poručuju iz CKM-a.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.