22. avgusta izbor za Miss Balkana, učestvuje i Nikoleta iz Crne Gore

22. avgusta izbor za Miss Balkana, učestvuje i Nikoleta iz Crne Gore

U Etno Selu Stanišići, u Bjeljini 22. avgusta u 19 sati, održaće se takmičenje za najljepšu ženu na Balkanu, za miss Balkana. Za titulu najljepše takmičiće se djevojke iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Kako je saopšteno iz Direkcije izbora Miss Earth, ovo je jedinstvena manifestacija samim tim što se i pored miss Balkana biraju i miss Bosne i Hercegovine za miss Svijeta, miss Srbije za miss Svijeta, miss Crne Gore za miss Svijeta i miss Hrvatske za miss Svijeta, a pobjednice će predstavljati svoje zemlje na najvećem svjetskom izboru "miss Earth" na Filipinima, gdje će boraviti punih 30 dana, a samo finale prenosiće američka televizija FOX, koju će gledati preko 2, 5 milijardi ljudi.

Missbalkan540x1024

Aktuelna miss Balkana Ljubica Rajković koja je i aktuelna miss Evrope 2020. ovoga puta će se naći u ulozi žirija, a svoju krunu predati novoizabranoj miss Balkana 2020.

5ea9a639c9cc4ca4907b7b080a0a0a67IMG20200429111904507preview

Ljubica Rajković

Uz prelep ambijent Etno Sela Stanišići, i ove savršene djevojke žiri će zabavljati i muzički izvođači.

Predsjednica žirija je svetski poznata manekenka i model Sara Kalabić, koja je vlasnica licenci za miss Evrope i miss Balkana.

Zbog trenutne situacije sa koronom poštovaće se sve mjere SZO, distanca i bez publike, ali će sve biti snimljeno video produkcijom i emitovano na vise televizijskih stanica na cijelom Balkanu.

5f2415404458493b8a9945720a0a0a67IMG20200731WA0001preview

Nikoleta Rakočević

Mnoge od ovih djevojaka će dobiti priliku da budu zaštitna lica za poznate svjetske brendove, kao i da hodaju svjetskim modnim pistama.

"Ovo će zaista biti najveći modni spektakl koji do sada nije viđen na Balkanu”, rekla je Sara Kalabić, i ovom prilikom posebno se zahvalila domaćinu manifestacije Etno Selu Stanišići koji će ugostiti ove prelijepe djevojke, i svim učesnicama pozelela je mnogo sreće na ovom takmičenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.