Kotor: 28-godišnjaku zatvor od 25 dana i kazna od 750 eura jer je vrijeđao policajca
Ilustracija

Kotor: 28-godišnjaku zatvor od 25 dana i kazna od 750 eura jer je vrijeđao policajca

Sudija suda za prekrsaje u Budvi odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je u hitnom postupku danas okrivljenom K.O. iz Podgorice (28) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 20 dana zbog toga sto je omalovažavao službeno lice Uprave policije OB Kotor E.F.

Okrivljeni je omalovažavao policajca riječima ,,šta očeš p.... policijska izađi napolje nabijem te na k.... jeba**ce policijska".

Takođe izrečena mu je i novčana kazna od 750 eura zbog toga što je policijskog službenika E.F. OB Kotor izazivao na tuču rijecima ,,izađi pi*ko napolje da ti pokažem ja da se pobijemo" i uputio prijetnje "je**m li ti majku ubiću te". 

Radi se o povratniku u vršenju istovrsnih prekršaja, saopštio je Vijestima, zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović.

K.O. je od ranije poznat policiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.