Djevojka italijanskog premijera nosi torbicu od 80 hiljada eura
Foto: Facebook

Izazvala bijes u javnosti

Djevojka italijanskog premijera nosi torbicu od 80 hiljada eura

Olivia Paladino, djevojka italijanskog premijera Đuzepe Kontea, izazvala je bijes u javnosti nakon što je uslikana kako nosi skupocijenu Hermes torbicu.

Mediji su prenijeli da torbica, koju je Olivia držala u ruci dok je šetala sa Konteom, košta vrtoglavih 80.000 eura, zbog čega su građani sa pravom postavili pitanje "ko finansira njeno modiranje?" i da li joj se torbice kupuju od para građana, prenosi Telegraf.rs

Bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu, komentarišući da je Olivia bogata nasljednica i da njen otac drži čuveni hotel u centru Rima, da joj je majka poznata švedska glumica i pjevačica, te da je skupocijenu torbicu sigurno i sama mogla da priušti.

Na to je ubrzo stigao odgovor kritičara, koji su istakli da je Olivijin otac Cesar Paladino nedavno podnio žalbu na presudu koja je donijeta nakon što je priznao krivicu na optužbe za pronevjeru. On je optužen da je u periodu od 2014. do 2018. godine u džep stavio dva miliona eura od turističkih taksi. Mnogi su primjetili da je ta vijest u medijima prošla "ispod radara", te konstatuju da se i "tast ovajdio od premijera".

Kako ističu, ne samo da se vijesti o Paladinovim "zlodjelima" ne pojavljuju u medijima, već je za mandata Kontea omogućeno izglasavanje zakona kojim bi Paladinov kriminalni dosije bio "očišćen".

Kako su pisali napadajući oca Konteovu djevojku i njenog oca, izmjenom zakona poreski prestup je sveden na nivo prekršaja, i za njega ne može da bude određena zatvorska kazna. Na taj način je, smatraju građani, Konte pomogao da "njegov tast ne odgovara dovoljno za djelo koje je počinio".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.