Državljani Crne Gore uhapšeni na Jahorini
Ilustracija

Zbog droge i oružja

Državljani Crne Gore uhapšeni na Jahorini

Šest osoba uhapšeno je na području Jahorine, a tokom pretresa oduzeti su pištolj sa mecima, više mobilnih telefona i jedna PVC kesa sa materijom koja asocira na drogu, saopštila je danas Policijska uprava Istočno Sarajevo.

Policijska uprava Istočno Sarajevo navela je da su uhapšeni M.Š., M.N. i S.R. državljani Republike Srbije, R.D. i B.Š. državljani Republike Crne Gore, te M.D. iz Pala.

"Preduzimanjem niza operativno-taktičkih mjera i radnji, 12. avgusta oko 12,15 časova u hotelu na području OC Jahorina uhapšeno je šest osoba", dodaje se u saopštenju, prenose Nezavisne.

Kako se navodi pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo došli su do operativnih informacija da se na području Jahorine nalazi više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnh materija i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres više apartmana i putničkih automobila koja koriste navedena lica, kojom prilikom je pronađeno i oduzet pištolj, 11 komada metaka, više mobilnih telefona i jedna PVC kesa sa tragovima bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu.

U toku je dokumentovanje premeta nakon čega će nadležnom tužilaštvi biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.