Peres negativan na koronavirus, spreman za
Serhio Peres

Peres negativan na koronavirus, spreman za "Katalunju"

Vozač Rejsing Pointa Serhio Peres, negativan je na virus korona, saopštio je to njegov tim, nakon što je prije dve nedelje objavljeno da se Meksikanac zarazio pred trku za Veliku nagradu Velike Britanije.

Peres je proveo dvije nedelje u samoizolaciji, pratio sve procedure, a u karantinu su bili i svi oni sa kojima je bio u kontaktu. Njega je tokom odsustva na stazi zamijenio Niko Hilkenberg.

Osim potvrde da se Peres izliječio, Svjetska automobislka federacija dala je Rejsing Pointu zeleno svjetlo da svog vozača vrati na stazu i priključi se timu, prenosi Sport klub.

To znači da će Peres biti spreman za sljedeći trkački vikend.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se Velikom nagradom Španije na stazi "Katalunja“ narednog vikenda.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.