Za 10 dana avgusta 11 lica sankcionisano zbog zloupotrebe narkotina u Podgorici
Ilustracija

Uprava policije

Za 10 dana avgusta 11 lica sankcionisano zbog zloupotrebe narkotina u Podgorici

Preduzimajući aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje droga službenici Centra bezbjednosti Podgorica su od 1. do 11. avgusta izvršili kontrolu 30 lica za koja se sumnja ili postoje saznanja da se bave uličnom distribucijom narkotika ili su uživaoci opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, prilikom kontrola i pregleda oduzeto je 11 manjih pakovanja različitih vrsta opojnih droga ukupne mase 52 grama, i to devet pakovanja marihuane težine oko 50 grama i po pakovanje kokaina i heroina.  

"Protiv A.Č. (28) i N.J. (18) podnijete su dvije krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična djela omogućavanje uživanja opojnih droga.  Kod A.Č. je pronađena marihuana koju je davala na uživanje jednoj osobi sa kojoom je bila u društvu. Takođe i kod N.J. je pronađena ova opojna droga koju je davao na uživanje maloljetniku sa kojim je bio u društvu", kazali su iz UP-a.

Zaključujući da su protiv devet lica, kod kojih je pronađena opojna droga, podnijeti Zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.