Marković poručio

"U Tivtu rođena nova Crna Gora"

Premijer i zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković rekao je da je zadovoljstvo što je došao u bolji, savremeniji Tivat u odnosu na onaj iz 2016., dodavši da je taj grad samo potvrda politike DPS.

Kako navode, rukovodstvo Opštinskog odbora DPS Tivat, na čelu sa predsjednicom Jovankom Laličić i koordinatorom ispred Predsjedništva partije Predragom Nenezićem, danas je ugostilo Markovića.

"Tivat se mijenjao brzo i predstavljao savremeno lice Crne Gore. Mogu sa sigurnošću da kažem da DPS pobjeđuje sigurno i na lokalnim i na parlamentarnim izborima, jer smo gordi, ponosni i možemo se dičiti našim rezultatima, stati ispred svakog člana i građanina Crne Gore i kazati: da, mi smo ti koji smo obećavali i koji smo ta obećanja ispunili i održali riječ datu građanima. Radili smo na razvoju i unaprijeđenju naše jedine zemlje, naše domovine Crne Gore", kazao je Marković.

Marković je podsjetio učesnike sastanka da je DPS ispunio sve ono što je nekada obećao: da će Crna Gora biti zemlja koja će imati jasnu međunarodnu perspektivu, zemlja koja će postati dio savremenog svijeta, dio evropskih i evroatlantskih integracija.

"Naš cilj je oduvijek bila Evropska Unija, a sada smo na odličnom putu da u narednom četvorogodišnjem mandatu i to obećanje ispunimo, zbog svakog građanina Crne Gore sa ciljem razvoja intelektualnih i drugih potencijala, da se može baviti svojom poslovnom aktivnošću, sa većim mogućnostima nego što mu daje nacionalni i ekonomski okvir", istakao je zamjenik predsjednika DPS.

Zamjenik predsjednika partije poručio je prisutnima da treba da budu ponosni na svoju partiju, na svoj grad, na svoj rad i doprinos jer Tivat promoviše Crnu Goru u regionu i svijetu. Marković je rekao da je u Tivtu rođena nova Crna Gora.

"Tivat ima razvojni potencijal koji snaži svakog Tivćanina, svakog građanina Crne Gore; snaži dostojanstvo i podstiče kreativnost da uvijek može bolje. Tivat je grad koji razvijao po mjeri Tivćana", zaključio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.