Demokrate: Selektivna pravda je gora od nepravde
Foto: DCG

Demokrate: Selektivna pravda je gora od nepravde

Premda se na fotografijama vidi da su džipovi ministra odbrane i funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS) Predraga Boškovića nepropisno parkirani na trotoaru ispred kancelarija DPS Berane, zahtijevamo od Uprave policije da nam odgovori da li su napisali kazne za nepropisno parkiranje, navodi se u saopštenju Demokrata.

S druge strane, Demokrate tvrde da je policija u Beranama danas maltretirala funkcionere i poslanike koalicije "Mir je naša nacija".

Ističu da je to selektivna pravda koja je, kako navode, gora od nepravde.

"Ovo su primjeri koji potvrđuju zašto ste planetarno poznati i priznati autokratski režim sa endemskom korupcijom. Ovo je dokaz da vama nije do saobraćaja već vam smeta Aleksa Bečić i slogan 'MIR JE NAŠA NACIJA'. Smetaju vam poruke mira, pomirenja i zajedništva koje razaraju vaše redove", navode u saopštenju.

Demokrate poručuju DPS-u da je njihovo "vrijeme prošlo".

"Crna Gora 30. avgusta postaje slobodna država u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti ni progonjenih ni prognatih. Postaje evropska i moderna država u kojoj će biti mjesta za sve i u kojoj će se svaki građanin osjećati sigurno. Zato je i slobodna Crna Gora naša nacija", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.