Brajović: Nove generacije Mojkovčana posvećene NATO i EU integracijama pokazale da su dostojne slavnih predaka
Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine čestitao Dan opštine

Brajović: Nove generacije Mojkovčana posvećene NATO i EU integracijama pokazale da su dostojne slavnih predaka

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Mojkovca Dan ove opštine koji se obilježava 13. avgusta.

Brajović je kazao da se Crna Gora ponosi herojskom istorijom Mojkovca, a da današnje generacije Mojkovčana posvećenim doprinosom NATO i evropskom putu Crne Gore pokazuju da su dostojni svojih slavnih predaka.

"Zajedničkim angažovanjem države, lokalne uprave i stanovnika Mojkovca, ostvaren je vidljiv napredak u oblasti turizma, poljoprivrede, malog i srednjeg preduzetništva, zaštite životne sredine. Sve razgranatija infrastrukturna mreža sa kapitalnim projektom auto-puta Bar-Boljare, stvoriće prilike za planiranje i realizaciju projekata iz mnogih oblasti od interesovanja stanovnika Mojkovca, u prilog njihovom ličnom i razvoju države Crne Gore", istakao je predsjednik Skupštine.

Poručio je da je uvjeren da će u budućem periodu svjedočiti daljoj ubrzanoj modernizaciji Mojkovca, koji će kako Brajović naglašava biti sve poželjnije mjesto za ugodan život njegovih stanovnika svih generacija.

"Čestitam Dan opštine Mojkovac uz želje za dobro zdravlje građana i opšti napredak", zaključio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.