Bečić: Za nepune 4 godine svaka plata u Budvi isplaćena redovno
Koalicija "Mir je naša nacija"

Bečić: Za nepune 4 godine svaka plata u Budvi isplaćena redovno

Izjava odlazećeg premijera blefera o isplati zarada zaposlenima u Opštini Budva pokazuje svo licemjerstvo njegove politike i partije koju predvodi, ocijenio je Aleksa Bečić, lider koalicije "Mir je naša nacija".

"Grobari Budve koji su opljačkali i uništili Budvu, koji su realizovali koruptivni posao sa postrojenjem za prečišćavanjem otpadnih voda, koji su nezakonito blokirali račun Opštine na kojem ima sredstava za isplatu plata, sada hoće da budu „spasioci“ koji će, gle čuda, iz državne, tekuće budžetske rezerve, isplatiti plate desetak dana pred izbore. Toliko bijedno, jeftino, jadno, da izaziva gadluk kod svakog slobodnog građanina i Budve i Crne Gore. Grobar nikada nije mogao biti spasilac, grobar ostaje grobar i zato nikada više ne smijemo dozvoliti da takvi upravljaju našim sudbinama", kaže Bečić.

Ističe da je za četiri nepune godine njihovog upravljanja Budvom, svaka plata isplaćena redovno.

"Opštinska preduzeća su oporavljena, vraćeno je preko 30 miliona eura dugova koje ste nam ostavili, nije napravljen cent novog zaduženja, desio se procvat Opštine i u moralnom, i u investicionom, i u finansijskom smislu. Čim su stigli vaši batinaši, pajseri, suzavci, politička korupcija i pravno nasilje, nastali su problemi i blokade. Vi umijete samo da otimate i devastirate, zato što je džep vaša nacija. Mi umijemo samo da spajamo, moralno uzdižemo i ekonomski oporavljamo. Zato je Budva naša nacija, zato je mir naša nacija i zato se od 30. avgusta nikada više nećete pitati ni i Budvi, ni u Crnoj Gori", poručuje Bečić.


____________________________________

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.