U Holandiji pronađena najveća laboratorija za proizvodnju kokaina (VIDEO)
Foto: Politie Landelijke Eenheid

U Holandiji pronađena najveća laboratorija za proizvodnju kokaina (VIDEO)

Holandska policija pronašla je najveću laboratoriju za proizvodnju kokaina u bivšoj konjičkoj školi u mjestu Nijeven i uhapsila 17 osoba iz Kolumbije, Turske i Holandije.

Iz policije navode da su prilikom upada u bivšu konjičku školu pronašli više desetina hiljada litara hemikalija i 100 kilograma kokaina.

Јedan od policijskih zvaničnika Andre Van Rijn rekao je da je laboratorija bila opremljena da proizvede između 150 do 200 kilograma kokaina dnevno, čija je ulična vrijednost procijenjena između 4,5 do osam miliona eura.

U zgradi škole bile su i spavaonice.

Iz policije navode da su 13 osumnjičenih iz Kolumbije, a da jedan od uhapšenih ima dvojno holandsko i kolumbijsko državljanstvo.

Uhapšeni će se pred sudom pojaviti sjutra i u četvrtak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.