Krivokapić u Bijelom Polju: Ovaj narod zaslužuje najbolje
Foto: Facebook

Krivokapić u Bijelom Polju: Ovaj narod zaslužuje najbolje

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" svoju pobjedničku kampanju nastavila je danas u Bijelom Polju. Nosilac liste Zdravko Krivokapić sa saradnicima upoznao je građane sa rješenjima koalicije za goruće probleme, navodi se u saopštenju koalicije.

Kako je saopšteno "nakon obilaska ekonomskih i ekoloških crnih tačaka Bijelog Polja, Krivokapić je istakao da je propala bjelopoljska industrijska zona simbol rada ove vlasti koja je uništila ekonomiju, te da će se koalicija "Za budućnost Crne Gore'' boriti da sanira posledice režimske pohare i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspije".

U razgovoru sa domaćinima i stanovnicima ovoga kraja, Krivokapić je istakao "da ako želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo 30. avgusta ili nikada".

"Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše djece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo'', poručio je Krivokapić.

Prilikom posjete hramu Sv. Petra i Pavla, Krivokapić je kazao da je borba protiv ovoga režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

"Ovo je i duhovna borba koja u konačnom treba da dovede i do bratskog pomirenja. Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svjetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svjetlost je u ostanku naše djece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, zaključio je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.