Pomorska nesreća: Maloljetnik koji je optužen da je usmrtio djevojku brani se sa slobode
Sa mjesta nesreće

Pomorska nesreća: Maloljetnik koji je optužen da je usmrtio djevojku brani se sa slobode

Osnovni sud u Kotoru donio je rješenje kojim je prihvaćeno jemstvo, kako bi se maloljetni M.S. branio sa slobode. On je optužen da je izazvao pomorsku nesreću u kojoj je poginula Maja Šljivančanin, a povrijeđen njen vjerenik Vladan Stanišić.

"Osnovni sud u Kotoru donio je rješenje kojim je prihvaćeno jemstvo, kako bi se M.S. u daljem toku postupka branio sa slobode, a istim rješenjem mu je određena i mjera nadzora, zabrana napuštanja boravišta," saopštio je za TVCG portparol Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević.

Jemstvo je ponudio otac maloljetnika, a sastoji se od nekretnina vrijednih 344 hiljade eura (stan i garažno mjesto u Budvi).

Suđenje je zakazano za 26. avgust.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.