DPS: Demokratama se bavimo samo uzgred
DPS

DPS: Demokratama se bavimo samo uzgred

"Kad god Demokrate uključe svoj čuveni softver za sklapanje saopštenja, javnost je suočena s gomilom nabacanih riječi bez nekog smisla, koje odišu bahatošću i agresijom. Mi se njima bavimo uzgred, a oni to shvate ozbiljno. Jer zašto bi se bavili rezervnom postavom DF-a, kad je tu prvi tim", navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista(DPS).

"Neka ih zove i Amfilohijeva rezervna postava, ali sve je to isto. I oni znaju da ne samo mi, nego da cijela javnost zna ko su oni", navode iz DPS-a.

Dodaju da koliko god se pretvarali i skrivali u građansko ruho, Demokrate samo treba pustiti da uživaju u sopstvenim performansima i komadima sa pjevanjem i pucanjem.

"I u ubjeđenju da nešto znaju o političkom marketingu, koje ih drži još od lokalnih izbora 2014, kada su nastupali pod okriljem SNP-a. Nije im bilo dovoljno do sad da shvate da im poslije svakog spota rejting strmoglavo pada, u što su se uvjerili još 2017. nakon bruke sa omalovažavanjem žena i LGBT populacije, nego im treba novo blamiranje sa kafanskim „šmekom“.

Izgleda da se ovo dopada samo Bečiću, Lekiću, Bogdanoviću, partijskom podmlatku poput Ćirovićke, i sličnima. Mišljenje građana ih svakako ne zanima, ne dopire do njih, jer su po društvenim mrežama zablokirali sve neistomišljenike i zaključali komentare na svoj promo sadržaj na jednom portalu. Što i priliči kvazi-demokratama. Mogu oni o sebi misliti šta hoće, ali oni su opoganili crnogorsku političku scenu šešeljevsko-radikalskim jezikom, neprimjerenim crnogorskom mentalitetu. Ako i po čemu ostanu upamćeni u političkom životu Crne Gore, biće po tome što nikad nijesu poštovali ni svoje slogane", zaključuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.