Vozio sa dva promila alkohola u krvi, dobio 15 dana zatvora
Ilustracija

Herceg Novi

Vozio sa dva promila alkohola u krvi, dobio 15 dana zatvora

Novljaninu R.A. (62) izrečena je kazna zatvora u trajanju od 15 dana jer je vozio pijan. Alkotestiranjem potvrđeno je prisustvo preko 2 promila alkohola u krvi.

"Okrivljeni je lišen slobode od strane sluzbenika UP CB Herceg Novi, te jutros priveden u sud za prekršaje u Budvi, odjeljenje u Herceg Novom gdje mu je od strane sudije Jasne Vrbice suđeno u hitnom postupku", kazao je zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović.

Novljaninu je na 4 mjeseca zabranjena vožnja automobila a dobio je i 3 kaznena boda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.