Tramp izveden sa konferencije zbog pucnjave ispred Bijele kuće
Foto:Tanjug/AP

Tramp izveden sa konferencije zbog pucnjave ispred Bijele kuće

Američki predsjednik Donald Tramp odveden je usred rečenice sa konferencije za štampu u Ovalni kabinet, nakon što je ispred Bijele kuće došlo do pucnjave.

Nekoliko minuta nakon početka konferencije agent Tajne službe odveo je Donalda Trampa iz sale za konferencije, prenosi Si-En-En. 

Donald Tramp je rekao da je u Ovalnom kabinetu i da je na sigurnom, prenosi Rojters.

"Čini se da je sve pod kontrolom. Ali dogodila se stvarna pucnjava, a neko je odveden u bolnicu. Ja ne znam stanje osobe", rekao je Tramp nakon što se vratio na konferenciju za medije. 

Prema njegovim riječima, na osumnjičenog za pucnjavu su policajci otvorili vatru i on je odveden u bolnicu.

Tramp je naveo i da je razumio da je ta osoba bila naoružana, kao i da se pucnjava dogodila na obodu dvorišta Bijele kuće. 

Reporter Si-En-Ena javlja da je kompleks zatvoren.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.