Demokratska partija socijalista

DPS poručio

"Demokrate skup demagoga, nijemo ćutali na negiranje državnosti Crne Gore"

Demokrate, standardno demagoški, spajaju stolove i mire nacije isključivo u okviru svog smjehotresnog političkog marketinga. U svakodnevnoj praksi, to njihovo mirenje bi najbolje opisala mala modifikacija njihovog slogana – "Podjele, a ne pobjede“, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Osim što su nijemo gledali kako njihovi koalicioni partneri i saradnici negiraju i pokušavaju da ruše državu Crnu Goru, sjede tokom intoniranja crnogorske himne, cijepaju Ustav, veličaju ratne zločince i saradnike okupatora, prećutali su i svaki pokušaj negacije državnog identiteta, istorije i kulture Crne Gore", poručili su iz DPS-a.

Istakli su da Demokrate "ni u ćutanju nijesu mogli ostati dosljedni, već su se razotkrivali raznim povodima".

Navode su su to učinili kada su "spojili stolove“ sa onima kojima kako smatraju iz DPS-a prirodno pripadaju – Matijom Bećkovićem, Čedomirom Antićem, Aleksandrom Rakovićem, svim čelnicima DF-a i svim ostalim nacionalističkim kružocima koji su 2018. godine pompezno proslavljali nestanak države Crne Gore i poručivali da će "osloboditi srpsko more“. 7

Pojasnili su da je svu tu "velikosprsku šaradu" je iz prvog reda aplauzima pozdravljao Dragan Krapović, nosilac liste Demokrata u Budvi.

"Sada te i takve Demokrate i taj i takav Krapović, zajedno sa Miodragom Lekićem, mirođijom u svakom nacionalističkom zamešateljstvu kreiranom izvan Crne Gore, pozivaju da "spojimo stolove“. U takvom skupu demagoga, koji karakteriše inferiornost prema sopstvenom identitetu, "spajanje stolova“ bi značilo samo jedno – da svi budemo ono što oni kažu i da se odreknemo onoga što smo", kazali su iz DPS-a i dodali da politički marketing Demokrata kopija već višenih ideja u regionu i svijetu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.