Marković poručio

"Gradilišta se ne smiju zatvarati, razvoj je najbolji odgovor na našu krizu"

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je iz Ulcinja da razvoj i kapitalne investicije ne smiju stati jer je to najbolji odgovor na krizu izazvanu pandemijom koronavirusa.

"Razvoj i kapitalne investicije moraju biti u našem fokusu. One ne mogu u vrijeme pandemije imati raniju dinamiku, ali se gradilišta ne smiju zatvarati. Razvoj je najbolji odgovor na našu krizu“, rekao je Premijer na sastanku sa rukovodstvom opštine Ulcinj.

Premijer je rekao da niko u svijetu ne zna koliko će trajati problemi koje je izazvala pandemija koronavirusa i da je riječ o jednoj od najvećih ekonomskih kriza od kad je svijeta. „Mi nijesmo poklekli nego pokušavamo da sačuvamo ne samo ekonomsku supstancu nego i standard i uslove za život i rad. Ne zaustavljamo ni jednu investiciju i stalno razmišljamo o daljem razvoju“, kazao je predsjednik Marković.

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić se zahvalio Premijeru na pomoći Vlade toj opštini rekavši da nikada nije nazvao ministra finansija, a da nije dobio pozitivan odgovor i pomoć.

"Ulcinj je nacionalni resurs, a takav razvojni status zadržao je pored ostalog zahvaljujući podršci Vlade i premijera Markovića lično“ – kazao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.
Sastanku su prisustvovali ministar finansija Darko Radunović, predsjednik Skupštine opštine Iljir Čapuni i potpredsjednca Opštine Hadidža Đoni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.