Kotor: Rekonstrukcija laboratorije u Opštoj bolnici
Opšta bolnica Kotor

"Od 1982. godine nije bilo ulaganja"

Kotor: Rekonstrukcija laboratorije u Opštoj bolnici

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Opštoj bolnici u Kotoru biće uskoro rekonstrisan, a kako ističu u novom menadžmentu na čelu sa dr Davorom Kumburovićem, u potpunosti će adaptirati prostor, površine oko 200 kvadrata.

Kako ističu u saopštenju, u laboratoriju kotorske opšte bolnice, koja se nalazi u sklopu objekta Doma zdravlja Kotor, od 1982. godine, kada je otvorena, gotovo da nije bilo ulaganja, tako da je prostor neuslovan i neadekvatan, a oprema zastarjela.

"Rekonstrukcijom je planirana zamjena i ugradnja novih elektro i vodovodnih instalacija, novi plafoni i podovi prilagođeni laboratorijiskoj djelatnosti, kao i molerski i zanatski radovi. Takođe, prostor će se opremiti novim namještajem i savremenim aparatima za laboratorijske analize. Predviđeno je da se proširi paket usluga u oblasti laboratorijske dijagnostike, koja će se nakon rekonstrukcije raditi na jednom mjestu, čime će biti značajno olakšano građanima da dobiju ovaj vid zdravstvenih usluga", istakli su u kotorskoj bolnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.