Dvije osobe lišene  slobode zbog fizičkog napada na policijskog službenika
Ilustracija

Nikšić

Dvije osobe lišene slobode zbog fizičkog napada na policijskog službenika

Policija u Nikšiću je identifikovala lica koja su fizički napala policijskog službenika nakon nesporazuma u saobraćaju. Dvije osobe su lišene slobode zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

"Policijski službenik Milorad Đurović je, prilikom povratka sa posla, 9. avgusta oko 02,00 časa u mjestu Rubeža, nakon nesporazuma u saobraćaju sa licima koja su se nalazila u jednom vozilu, verbalno a potom i fizički napadnut od strane dva lica", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi, kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da su V.D. (29) i D.M. (27) zadali više udaraca po glavi i tijelu policijskom službeniku Đuroviću koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

"O događaju je obavješten državni tužilca u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću koji je naložio da se ova dva lica liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja tužilac je ova lica pustio da se brane sa slobode", zaključuju iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.