Odbor DPS Glavnog grada: Golubovci preplavljeni nepriličnim plakatima, sraman čin kukavica

Odbor DPS Glavnog grada: Golubovci preplavljeni nepriličnim plakatima, sraman čin kukavica

Odbro DPS-a Glavnog grada osudio je primitivne uvrede na račun jednog broja članova Demokratske partije socijalista u Golubovcima, i pozivao nadležne institucije da što prije pronađu aktere koji crtaju mete ljudima i ujedno uništavaju državnu imovinu.

"Golubovci su jutros preplavljeni nepriličnim plakatima sa imenima naših članova i predstavnika vlasti u Golubovcima, a saobraćajna signalizacija je devastirana. Političko licemjerje ponovo je na djelu. Protivnici naše politike, kukavički, pod velom noći, štampaju i lijepe imena ljudi, koji godinama doprinose razvoju Golubovaca. Nazivati špijunima i pogrdnim imenima ljude koji doprinose razvoju Zete i Podgorice, koji se bore za nove kilometre saobraćajnica, nove obrazovne institucije i bolja radna mjesta, mogu samo oni koji mrze našu zajedničku kuću i koji ne žele njen napredak. Za njih je normalno vrijeđati graditelje i promotere moderne Crne Gore, ali zato svaki dobronamjerni građanin Zete ovaj čin osuđuje", navode iz Odbora DPS Glavnog grada.

Namjerno ili ne, kažu da su autori ostavili trag za sobom.

"Trobojke i krst sa četiri ocila su prepoznatljivi simboli, zna se čiji. Poručujemo počiniocima da će ih pravda stići, da će se DPS potruditi da i nakon 30. avgusta ostanu tamo đe im je mjesto. Mi ne možemo drugačije nazvati one koji skriveno i mučki postupaju prema svojim komšijama, ili rade protiv interesa naselja, grada i države do - kukavicama, plaćenicima i izdajnicima", zaključuje se u saopštenju Odbora DPS Glavni grad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.