Muškarac i žena krali robu u Srbiji i Mađarskoj i kasnije je prodavali putem interneta
Ilustracija

Osumnjičeni uhapšeni

Muškarac i žena krali robu u Srbiji i Mađarskoj i kasnije je prodavali putem interneta

Muškarac i žena iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su krali odjeću u tržnim centrima u Srbiji i Mađarskoj i prodavali je preko interneta.

Policija u Smederevu uhapsila je M. N. i S. A. koji su u julu ukrali više odjevnih predmeta iz prodavnice "H i M" u otvorenom tržnom centru u tom gradu.

Oni su razgledali i birali odjevne predmete sa kojih je S.A. specijalnim alatom skidao "zujalice", a zatim je M.N. tu odjeću stavljala u torbu ili ispod svoje odjeće, prenosi Srna.

Ukradenu robu iznosili su iz prodavnice bez aktiviranja alarma i kasnije oglašavali i prodavali preko Interneta.

Policija je u stanu M.N. u Beogradu pronašla više odjevnih predmeta raznih robnih marki sa originalnim etiketama, ukupne vrijednosti više od hiljadu eura, za koje se sumnja da su, osim u Smederevu, ukradeni i iz tržnih centara u više gradova u Srbiji i Mađarskoj.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.