Još 39 pozitivnih, jedna osoba izgubila bitku sa korona virusom
Ilustracija

Oporavljenih 111

Još 39 pozitivnih, jedna osoba izgubila bitku sa korona virusom

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 326 uzorka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 39 novopozitivnih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Od posljednjeg presjeka Institutu je prijavljen jedan smrtni ishod kod pacijenata iz Podgorice.

Novopozitivni su upućeni na testiranje iz sledećih opština: 

Podgorica 22    

Nikšić 8    

Kotor 2    

Bijelo Polje 1    

Berane 1    

Herceg Novi 1  

 Budva 1    

Plav 1    

Plužine 1    

Tivat 1  

"Od posljednjeg presjeka Institutu je prijavljen jedan smrtni ishod kod pacijenata iz Podgorice, 1955 godište koji je liječen u Kliničkom centru Crne Gore. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna mjeseca je 53 a od početka godine: 62", kazali su iz Instituta.

Prijavljen je, kao su naveli, oporavak 111 pacijenta.

"Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1119. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3588", saopšteno je iz IJZCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.