Novi Sad: Maloljetnica čekićem udarila dvije vršnjakinje, potom ih povrijedila nožem
Ilustracija

Osumnjičena za pokušaj dvostrukog ubistva

Novi Sad: Maloljetnica čekićem udarila dvije vršnjakinje, potom ih povrijedila nožem

Novosađanka stara 17 godina uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da ubije dvije maloljetnice od 17, odnosno 15 godina, saopštila je danas novosadska policija.

Pet djevojaka je došlo iz naselja Bukovac sa Petrovaradina, do N.V. (17) kako bi, navodno od nje uzele 10.000 dinara, a taj novac je, navodno, ona ukrala iz kuće jedne od ovih djevojaka koje su došle po novac.

Tom prilikom je došlo do fizičkog sukoba, i to u dvorištu kuće N.V, prenosi Beta.

Ona je prema prvim rezultatima istrage čekićem udarila u glavu dvije vršnjakinje. Grupa djevojaka je zatim pokušala da pobjegne iz dvorišta, ali ih je N.V. sustigla i tu je nasrnula kuhinjskim nožem na dvije devojke.

Tom prilikom su obije ubodene nožem ali na svu sreću zadobile su lake tjelesne povrede. Jedna je zadržana u bolnici.

Maloljetnica je osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju a posle saslušanja, nadležni sudija odredio joj je pritvor.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.