Dragana Pima

"Građani Budve su uvijek donosili prave odluke, i sad će!"

"Ako neko želi da traži simboliku u rednim brojevima na izbornoj listi, uvijek je može naći, međutim mnogo je važnije znati da vas niko ne može inaugurisati na jedno odgovorno mjesto u društvenoj zajednici osim biračka javnost", ocijenila odbornica Dragana Pima, ispred koalicije "Za Budvu Za Crnu Goru".

Građani Budve su kako ona kaže,mudri i uvijek su donosili prave odluke u prelomnim trenucima, koji su bili značajni za Budvu i za Crnu Goru.

Tako će dodaje Pima, biti i ovog puta, jer sve drugo vodi Budvu u nesigurno i nepoznato.

"Ono što će, međutim, biti od presudne važnosti, posebno nakon ružnih i nasilnih scena u režiji bivše budvanske vlasti, je politička kultura sa kojom će se učesnici izbora predstaviti građanima Budve. 

Zato šaljemo apel svim učesnicima izborne trke da se u ovoj izbornoj kampanji ponašaju dostojanstveno i na nivou demokratske kulture, jer ćemo nakon izbora ostati da živimo jedni sa drugima, a to je ipak važnije od političkih poruka koje treba da pošaljemo u ovoj kampanji", kazala je Pima.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.