Uhapšen Podgoričanin u Baru, pljačkao turiste, počinio razbojništva...

Uhapšen Podgoričanin u Baru, pljačkao turiste, počinio razbojništva...

D.M. (34) iz Podgorice uhapšen je u Baru zbog sumnje da je u periodu od 15. jula do 1. avgusta na području ovog grada i gradskih plaža počinio dva razbojništva, razbojničku krađu i dvije krađe na štetu više turista i građana Bara.

Osim toga, cetinjska policija je, na zahtjev barske policije, lišila slobode F.R. (35) iz ovog grada zbog sumnje da je bio saučesnik u krivičnom djelu razbojništvo koje je, kako se sumnja, izvršio D.M.

"D.M. i F.R. su uz krivičnu prijavu privedeni tužilaštvu u Baru zbog osnovane sumnje da su počinili navedena djela.", saopštila je Uprava policije.

Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje i da je ovo lice počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavješteni pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica radi daljih aktivnosti.

"D.M. je, sumnja se, razbojništvo u Podgorici počinio 9. juna na način što je fizički napao žensku osobu kojoj je tom prilikom otrgnuo torbu kada je otuđio novca i mobilni telefon.Ovo lice je podgorička policija potraživala u cilju lišenja slobode i nakon informacije da je lišen slobode u Baru protiv ovog lica lica je podnijeta krivičnu prijavu državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krvično djelo razbojništvo.", zaključuje se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.