Bečić: Gusinjani na najprivilegovanijem mjestu u svom kolektivnom pamćenju sačuvali vrijednosti antifašizma
Aleksa Bečić

Čestitao Dan Opštine

Bečić: Gusinjani na najprivilegovanijem mjestu u svom kolektivnom pamćenju sačuvali vrijednosti antifašizma

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić u svoje i u ime svoje partije čestita građankama i građanima Gusinja Dan opštine.

"Datum koji obilježavate kao Dan svoje opštine govori o tome da je Gusinje, u svojoj istoriji, imalo događaja koje je vrijedilo pamtiti, kao i vrijednosti koje je valjalo sačuvati. A vi ste, Gusinjanke i Gusinjani, na najprivilegovanijem mjestu u svom kolektivnom pamćenju, sačuvali vrijednosti antifašizma, vrijednosti slobode, vrijednosti mira, multietničkog i multikonfesionalnog sklada", rekao je Bečić.

On je naveo da je nepokolebljivo uvjeren da smo te vrijednosti svi u Crnoj Gori sačuvali za sva vremena.

"Ono što je danas neophodno sačuvati jesu prirodna bogatstva koja se svakodnevno, na naše oči, zagađuju i truju. Siguran sam da Gusinjanke i Gusinjani, kao stanovnici opštine koja naročito obiluje prirodnim ljepotama, sa posebnim senzibilitetom gledaju na potrebu očuvanja ekoloških resursa Gusinja, ali i cijele Crne Gore, na dobrobit svih građana, ali, pogotovo - budućih generacija. Sa željom da se Gusinje i prokletijski kraj razvijaju na način na koji zaslužuju i, objektivno, imaju mogućnosti, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Gusinje", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.