Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je podmetnuo požar na autu sugrađanina
ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je podmetnuo požar na autu sugrađanina

M.B. (41) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je u jednom podgoričkom naselju podmetnuo požar na vozilu vlasništvo M.F.

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica, sprovođenjem proaktivnih, operativnih i istražnih aktivnosti, uspjeli su da obezbijede materijalne dokaze koji upućuju na sumnju da je ovo lice izvršilo krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, zbog čega je i lišen slobode, saopštila je Uprava policije.

"Protiv M.B. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret i on je lišen slobode i priveden nadležnom državnom tužiocu.", navodi se u saopštenju.

Službenici podgoričke policije će, poručuju, nastaviti da preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju sprečavanja i rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.