Marković:  Novo lice CG od Ulcinja do Pljevalja, od Tivta, Kolašina i Plava, na osnovu rezultata možemo od građana da tražimo povjerenje i za naredni mandat

"DPS politička snaga koja drži riječ i ispunjava ono što obeća"

Marković: Novo lice CG od Ulcinja do Pljevalja, od Tivta, Kolašina i Plava, na osnovu rezultata možemo od građana da tražimo povjerenje i za naredni mandat

Demokratska partija socijalista predala je danas listu ,,Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović” za predstojeće Parlamentarne izbore 30. avgusta.

Na listi se, kako saopštavaju iz te partije, nalazi po prvi put 54% novih lica, a jedan broj  se povukao kako bi omogućili da mjesto pripadne nekom od mlađih kadrova, ili onima koji do sada nijesu bili kandidati.

Pored onih koji to čine tradicionalno, takav gest učinili su i Darko Radunović, Aleksandar Žurić i Aleksandar Bogdanović. Lista koju je Demokratska partija socijalista predala, a koju je potpisalo skoro 70.000 građana predstavlja najbolju političku ponudu što je garancija da će DPS biti ubjedljivi pobjednik na predstojećim izborima -navode iz DPSa.

Zamjenik predsjednika partije i premijer Duško Marković, koji predvodi listu DPS, kazao je da ta partija kampanju vidi kao priliku da građanima predstavi rezultate četvorogodišnjeg rada Vlade kao nosioca izvršne vlasti i ujedno najodgovornijeg za realizaciju pobjedničkog izbornog programa iz 2016. godine.

,,Podsjećamo na to šta smo obećali građanima u toj kampanji, a šta smo realizovali od naših obećanja. Vrlo konkretno, jasno i vidljivo od Ulcinja do Pljevalja, od Tivta, Kolašina i Plava svjedoci smo jednog novog lica Crne Gore.Smatram da na osnovu takvih rezultata s punim pravom možemo od naših građana da tražimo povjerenje i za naredni mandat u kome ćemo dovesti do kraja brojne projekte koje je započela ova vlada, jer Demokratska partija socijalista je ona politička snaga koja drži riječ i ispunjava ono što obeća.” - kazao je Marković.

Predajaliste4

Marković je dodao da su nažalost, i ovog 30. avgusta, oni koji su u maju 2006. godine rekli - ne, crnogorskoj državnosti, ponovo nametnuli istu izbornu temu:

,,Da li želimo sopstvenu državu, da li želimo da upravljamo svojom budućnošću, da li je to budućnost u modernoj i razvijenoj Evropi na temeljima antifašizma? Ili ćemo se odreći svega toga za račun tuđih interesa i pretvoriti Crnu Goru u bezimeni dio tuđih nacionalnih i političkih interesa?Nemam ni najmanju dilemu da će većinska Crna Gora predvođena DPS-om i 30. avgusta ponovo kazati veliko i odlučno DA svojoj domovini!Glas za DPS je najpouzdaniji garant odbrane našeg državnog suvereniteta i zato vjerujem u našu najubjedljiviju pobjedu do sada!Zato, nikako drugačije, odlučno za Crnu Goru!", poručio je nosilac liste DPSa.

Predajaliste3

Demokratska partija socijalista, u predstojećoj kampanji, će kroz razne forme medijske i neposredne komunikacije predstaviti svoj programa uz apsolutno poštovanje mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela.

Lista “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”:

Duško Marković
Branimir Gvozdenović
Milutin Simović
Aleksandra Vuković
Mevludin Nuhodžić
Predrag Bošković
Ivan Vuković
Gordana Đurović
Jevto Eraković
Nikola Rakočević
LP
Dragica Sekulić
Petar Ivanović
Halil Duković
Dragutin Papović
Marta Šćepanović
Vlastimir Golubović
Zoran Pažin
Časlav Vešović
Vesna Pavićević
Miloš Nikolić
Miodrag Vuković
Nikola Janović
Daliborka Pejović
Branko Čavor
Bogdan Fatić
Danijel Živković
Suzana Pribilović
Ivan Mitrović
Abaz Dizdarević
Ljuiđ Škrelja
Jovanka Laličić
Predrag Sekulić
Andrija Nikolić
Miomir M. Mugoša
Lidija Kljajić
Radule Novović
Mihajlo Anđušić
Dragomir Mrdak
Tatjana Stanovčić
Momčilo Mošo Martinović
Mehmed Husović
Zoran Srzentić
Nela Savković Vukčević
Nermin Abdić
Marko Burić
Milorad Vuletić
Zoja Bojanić Lalović
Sanja Damjanović
Ljubomir Sošić
Ana Nikolić
Borivoje Vuković
Vukota Stanišić
Dušan Radonjić
Mirha Hasanbegović
Tanja Spičanović
Branka Tanasijević
Ksenija Aranitović
Nikola Gegaj
Nada Drobnjak
Aleksandar Vuković
Maja Bakrač
Dragan Perović
Eldana Camović
Erol Muratović
Denis Kalač
Oskar Huter
Dragana Pima
Stefan Ćulafić
Žarko Raičević
Slavoljub Popadić
Nemša Omerhodžić
Boris Muratović
LP
Suad Šabanović
Nikica Purlija
Bećir Lika
Asim Andrić
Ema Ramusović
Zvonimir Dubravčić
Zoran Kovačević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.