Đukanović:  Kvalitet života žitelja Gusinja dodatno unaprijediti
Milo Đukanović

Čestitao Dan Opštine

Đukanović: Kvalitet života žitelja Gusinja dodatno unaprijediti

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana Opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima i svim građanima Gusinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Đukanoviić je naveo da ove godine Gusinje svoj praznik obilježava u uslovima pandemije novog korona virusa, koja je pogodila našu zemlju, i cijeli svijet.

"U suočavanju sa tim novim izazovom zdravstveni sistem i sve državne institucije Crne Gore na svim nivoima pokazale su visok stepen organizovanosti i odgovornosti. U tome svoje mjesto i ulogu ima i lokalna uprava Gusinja. Moramo odlučno i solidarno raditi na umanjenju štete od socijalnih i ekonomskih posljedica COVlD-19. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo, u saradnji s Vladom, i u ovim novim okolnostima odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa u cilju održavanja i dinamiziranja redovnih aktivnosti na razvoju infrastrukture, obogaćivanja turističke ponude i podsticanja privredne djelatnosti, čime će se kvalitet života žitelja Gusinja dodatno unaprijediti, u čemu značajno mjesto ima i naša agilna gusinjska dijaspora. Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Gusinja i  srdačne pozdrave", poručio je predsjednik Crne Gore.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.