Izbila tuča u avionu, dvojica putnika nisu htjela da stave maske (VIDEO)
Ilustracija

Izbila tuča u avionu, dvojica putnika nisu htjela da stave maske (VIDEO)

U avionu na letu za špansko ljetovalište Ibicu izbila je tuča pošto su dvojica putnika odbila da stave maske. Njih su savladali ostali putnici, a muškarci su uhapšeni po slijetanju na špansko ostrvo.

Avio-kompanija "KLM" je saopštila da su obojica muškaraca vezana uz pomoć ostalih putnika, a da su privedeni po slijetanju na Ibicu.

"Muškarci su odbili su da nose maske a pritom su fizički i verbalno uznemiravali druge putnike", naveo je portparol holandske avio-kompanije.

On je dodao da je pilot je obavijestio lokalne vlasti o incidentu i obojica izgrednika su privedena.

Na Instagramu je objavljen snimak na kojem se vidi dio tuče, i kako dvojicu muškaraca savladavaju ostali putnici.Uz video je napisano da su izgrednici putnici iz Velike Britanije, a da su tokom leta pili votku i neprijateljski se ponašali prema ostalim putnicima.

Nošenje maski obavezno je na svim letovima kompanije "KLM" kao i na svim aerodromima u Holandiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.