Rakočević: Glavni grad uvijek bio i ostaje vjesnik emancipacije crnogorskog društva

Glavni grad je uvijek bio i ostaje vjesnik emancipacije crnogorskog društva, a u proteklom periodu na polju razvoja brojnih sadržaja urbane infrastrukture, digitalnih servisa i zaštite životne sredine, urađeno je jako puno, poručio je odbornik DPS-a u Opštini Podgorica Nikola Rakočević.

Rakočević da predanim radom uprave Glavnog grada Podgorica hvata korak sa evropskim gradovima i to čini veoma uspješno.

"Projekat Podgorica na dva tačka, punionica za električne automobile, Plan održive urbane mobilnosti nude ekološku i modernu viziju daljeg razvoja infrastrukture u glavnom gradu. Oživjeli smo centar Podgorice brojnim zabavnim i umjetničkim sadržajima, koncertima i festivalima. Centar je opet mjesto okupljanja svih generacija", istakao je Rakočević.

Dodajući da unapređuju i kvalitet pružanja usluga komunalnih i administrativnih usluga kroz uvođenje digitalnog i smart koncepta i idu u korak sa najrazvijenijim gradovima Evrope.

"Ozelenili smo naš grad, a tek smo počeli. Obnovili smo brojne parkovske površine, uredili nove i udahnuli život zaboravljenim kutcima našeg grada. I postignuto je jako mnogo, zahvaljujući i sugrađanima. Povjerenje u politiku, u viziju evropeizacije Podgorice i Crne Gore, daje nam snagu i obavezuje nas da nastavimo dalje. Zajedničkim snagama nastavićemo izgradnju i modernizaciju glavnog grada i države Crne Gore", poručio je Rakočević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.