Promjenljivo oblačno, poslijepodne kiša
Ilustracija

Vremenska prognoza

Promjenljivo oblačno, poslijepodne kiša

Danas će u Crnoj Gori biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, kojih će znatno više biti u istočnom predjelima. U južnim i zapadnim predjelima već prijepodne mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, koji će se poslijepodne ili tokom noći proširiti na veći dio zemlje.

Tokom noći u južnim i centralnim predjelima lokalno se očekuju jake pljuskovite padavine praćene jakim vjetrom ili gradom.

Duvaće vjetar umjeren do jak južnih smjerova tokom noći kratkotrajno sjeverni.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 34 stepena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.