Fuštić ponovo podržao DF: I pored razlika koje smo imali pokazalo se da je to prava opozicija

Fuštić ponovo podržao DF: I pored razlika koje smo imali pokazalo se da je to prava opozicija

Slavko Fuštić i grupa građana iz Bijelog Polja koja je okupljena oko njega, skupili su preko 500 potpisa podrške u tom gradu za narodnu koaliciju koju predvodi DF, saopštili su iz Nove srpske demokratije.

Oni su odlučili da podrže Novu srpskou demokratiju, čiji je Fuštić nekada bio  član i predsjednik opštinskog odbora u Bijelom Polju. 

"Podrška Novoj srpskoj demokratiji i DF-u je prirodan slijed jer se i pored nekadašnjih razlika koje smo imali, zbog kojih smo u jednom momentu i napustili stranku, pokazalo da je to iskrena i prava opozicija čiji je lider prošao kroz progon od strane režima kakav se ne pamti od 1948. godine", naveo je Fuštić

Istakao je da poštuje otpor i neposustajanje u ovim teškim godinama Andrije Mandića i njegovih saboraca, i poručio je da su spremni da im pruže punu podršku i iskažu bratsku solidarnost kada je teško.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.