Marković čestitao Dan opštine Petnjica: Zajedno radimo na kreiranju boljih uslova života
Duško Marković

Marković čestitao Dan opštine Petnjica: Zajedno radimo na kreiranju boljih uslova života

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Petnjica Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Petnjice Dan opštine.

"Sa značajnim investicijama u bolju infrastrukturnu povezanost i investicijama u sektor poljoprivrede zajednički radimo na kreiranju boljih uslova života za građane Petnjice“, navodi Marković.

Dodaje se da je vraćanjem statusa samostalne opštine, Vlada viziju razvoja bihorskog kraja kao zadatak postavila pred lokalnu samoupravu i građane Petnjice, pružajući svaki vid pomoći i podrške.

"Želimo da nastavimo započeto partnerstvo, na dobro svih žitelja Petnjice i naše dijaspore koja potiče iz bihorskog kraja. Sa željom da naša partnerstva dodatno osnažimo, čestitam vam Dan opštine“, piše u čestitki predsjednika Vlade.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.