Vozilo sletjelo na plažu i teško povrijedilo kupača(22), prebačen u KCCG
Foto: Instagram

Ulcinj

Vozilo sletjelo na plažu i teško povrijedilo kupača(22), prebačen u KCCG

A.B. (22) iz Tuzi teško je povrijeđen u nedjelju popodne na plaži Rakita blizu Kruča kod Ulcinja kada je na njega pod još uvijek nerasvijtljenim oklnostima, naletio prazan automobil "golf II" ulcinjskih registarskih oznaka.

Bojović je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prebačen u KCCG u Podgorici gdje je hospitalizovan na odjeljenju intenzivne njege i prema saznanjima "Vijesti", životno je ugrožen.

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se slučajno, kada je Ulcinjanin Ljuljzim Suljović (39), koji je upravljao "golfom", upaljeno vozilo ostavio na parkingu ispred obližnjeg restorana sa namjerom da kupi hladno piće.

Kako saznajemo, Suljović je službenicima ulcinjske policije kazao da je podigao ručnu kočnicu prije nego što je izašao iz vozila.

Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije, auto je iz za sada neutvrđenih razloga, samo počelo da se kreće po nizbrdici.

Ulcinjanin je vidio da je "golf" krenuo, potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi ali je automobil dobio na ubrzanju, udario u betoski zid, sletio na plažu i završio u moru.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.